Геополитика и политика

Пол Крејг Робертс: Амерички председнички избори 2024. су већ покрадени

Пише: Пол Крејг Робертс

28. августа сам навео неке од изборних процедура које демократе уводе да би украле новембарске председничке изборе:

Минеаполис је одредио оне који су илегално ушли у САД „појединце погођене правдом“ и ставио их у заштићену класу која очигледно укључује право гласа.

DNC (Демократски национални комитет је партијски одбор који бира демократе на свим нивоима широм земље) је поднео тужбу против изборног одбора Џорџије да блокира правило које захтева од округа да осигурају тачност гласова пре сертификације. Ако се сећате, ово је било питање на изборима 2020. када су гласови Џорџије и других држава били оверени без аутентификације.

У округу Вејн у Мичигену, 19. најмногољуднијем округу у САД (постоји 3.244 округа у САД), који укључује Детроит, Ворен и Дирборн, 98% посматрача именованих да надгледају председничке изборе 2024. су демократе.

Врховни суд Висконсина поништио је забрану гласачких кутија које су дозвољавале лажним гласачким листићима да уђу у бројање гласова. Ево наслова NBC News: „Врховни суд Висконсина поништио је одлуку којом је забрањена већина гласачких кутија“.

Бајденов режим даје имигрантима освајачима савезне идентификације (личне карте) када уђу. У плавим јурисдикцијама имигранти освајачи су регистровани за гласање када поднесу захтев за возачку дозволу. Демократе тада могу да гласају о регистрацији.

Тако су лажне вести извештавале из Демократске Нове Републике да „Камала Харис инспирише многе нове бираче да се региструју“ https://newrepublic.com/article/185354/bad-news-trump-surprise-data-shows-pro-kamala-surge-new-voters

Ово је начин на који ће владајући естаблишмент објаснити нагли пораст броја гласачких листића незаконитим гласовима странаца. Ови гласови се могу узети у обзир гласањем илегалних странаца или тако што демократе пуне кутије са аутоматским регистрацијама илегалаца што ставља имигранте-освајаче на бирачке листе када им се издају возачке дозволе.

Пошто су републикански посматрачи гласања елиминисани из тако насељених области као што је округ Вејн у Мичигену, нема провере нелегалног гласања ванземаљаца.

Newsweek преноси да је „Камала Харис претекла Доналда Трампа у новој анкети“. https://www.newsweek.com/kamala-harris-overtakes-donald-trump-new-poll-1945154

Ова конкретна анкета долази од Лабораторије за политичку комуникацију и истраживање јавног мњења Универзитета Флорида Атлантик. Ако ме сећање не вара, ово је левичарски универзитет, који финансирају безбрижна влада Флориде и порески обвезници, који је изазвао толико невоља гувернеру Флориде Рону ДеСантису и Доналду Трампу.

Запитајте се како је Камала Харис за мање од месец дана од најнеодобранијег америчког политичара постала прва кандидаткиња на председничким изборима и толико инспиративан кандидат да су гласачки спискови пуни нових гласача за Камалу.

Одговор је да је то све медијска и естаблишментска оркестрација како би се створио утисак у ограниченим умовима безбрижних Американаца да док Камала води, избори нису покрадени.

Пошто републиканци и амерички грађани очигледно нису у стању да признају стварност, нису предузели никакве ефикасне кораке да заштите интегритет америчких избора.

Крађа јесте, и крађа ће бити.

И нико неће ништа да уради по том питању.

Извор: The 2024 US Presidential Election Has Already Been Stolen | (paulcraigroberts.org)

Превод са енглеског: Центар за геостратешке студије

31. август 2024.

 

author-avatar

About Центар за геостратешке студије

ЦЕНТАР ЗА ГЕОСТРАТЕШКЕ СТУДИЈЕ је невладино и непрофитно удружење, основано у Београду на оснивачкој скупштини одржаној дана 28.02.2014., у складу са одредбама чл.11. и 12. Закона о удружењима (»Службени лист РС«, бр.51/09). на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом. Мисија Центра за геостратешке студије гласи: „Градимо будућност, јер Србија то заслужује: Вредности које заступамо утврђене су кроз нашу историју, културу и традицију. Ми се држимо тога да без прошлости нема ни будућности. Из тог разлога да бисмо градили будућност морамо да знамо нашу прошлост и да негујемо нашу традицију. Праве вредности су увек утемељене, а будућност се без тог темеља не може градити у добром смеру. У времену преломних геополитичких промена, од кључне важности је да направимо мудар избор и донесемо правилне одлуке. По страни треба оставити све наметнуте и искривљене идеје и вештачке нагоне. Чврсто верујемо у то да Србија има довољно квалитета и потенцијала да без обзира на претње и ограничења, сама определи своју будућност. Ми смо посвећени српском становишту и праву да сами одлучујемо о својој будућности, при том имајући у виду чињеницу да је историјски гледано било много изазова, претњи и опасности које смо савладали “. Визија: Центар за геостратешке студије тежи томе да постане једна од водећих светских организација у домену геополитике. Такође, жели да се позиционира као домаћи бренд. Настојаћемо да заинтересујемо јавност у Србији за међународне теме и окупимо све оне који су заинтересовани за заштиту државних и националних интереса, јачање суверенитета, очување териотријалног интегритета, очување традиционалних вредности, јачање институција и владавине права. Деловаћемо у правцу проналажења истомишљеника, како у домаћој тако и у светској јавности. Усресредићемо се на регионалну сарадњу и повезивање сродних НВО организација, како на регионалном тако и на међународном нивоу. Покренућемо пројекте на међународном нивоу за подршку репозиционирања Србије и очувања територијалног интегритета. У сарадњи са медијским кућама реализоваћемо пројекте који су усресређени на ове циљеве. Организоваћемо едукацију заинтересоване јавности кроз конференције, округле столове и семинаре. Настојаћемо да пронађемо модел за развој организације који би омогућио и финасирање активности Центра. Изградимо будућност заједно: Уколико сте заинтересовани да сарађујете са нама, или да помогнете рад Центра за геостратешке студије, молимо вас да нас контактирате путем електронске поште: center@geostrategy.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *