Геополитика и политика

Пол Крејг Робертс: САД какве сам познавао отишле су на ђубриште историје

Пише: Пол Крејг Робертс

Камала Харис каже да је прикупила 230.000.000 долара средстава за кампању од богатих америчких либерала. Зашто су богати амерички либерали толико одлучни да Камала буде председник Сједињених Држава?

Један од разлога би могао бити тај што се она, за разлику од Трампа, лако контролише, па је објашњење да богати бирају своје сопствене интересе.

Али јесу ли? Демократе имају два циља: један је да нормализују и легитимишу сексуалну перверзност. Друго су отворене границе. Другим речима, демократе су посвећене трансформацији традиционалне Америке у вавилонску кулу Содоме и Гоморе.

Да ли ово служи интересима богатих либерала осим што им обезбеђује класу слуга?

Главни добротвори су сексуални изопаченици и имигранти-освајачи.

Да ли богати либерали више воле да се њихови гени не преносе, јер њихова трансродна деца нису у стању да имају пород и због covid вакцина и разних инхибитора тестостерона због којих чак и млади мушкарци не могу да имају природну ерекцију, постају неплодна?

Њихова политика сугерише да се интереси богатих либерала разликују од њихових наследника, будућности њихове земље и њиховог самопоштовања. Све у шта су богати либерали умешани – разноликост, једнакост и инклузија, глобално загревање, глобализам, велико ресетовање WEF – поткопава њихову посвећеност својој земљи. Богати либерали виде Америку као ресурс који ће се користити у име „ширих планова“.

Дакле, одакле долази америчка класа лидера?

Долази од Јевреја. Секретар трезора је Јеврејин. Државни секретар је Јеврејин. Секретар за унутрашњу безбедност је Јеврејин. Финансије, медији, Холивуд и забава су у рукама Јевреја. Како је Нетањаху јуче рекао Конгресу, сваки Јевреј је циониста, бранилац Израела. А сваки Американац који није бранилац Израела је антисемита. Џон В. Витбек описује потпуно понижење „Поносне Америке“ која на коленима љуби Нетањахуова стопала. Тотално освојена земља чије је поклонство исказано са 58 овација.

https://www.counterpunch.org/2024/07/25/american-obeisance/

У Америци данас преостале патриоте су „жалосни Трамписти“. Презиру их елита и левичари и сматрају их белим супремистима, претњама демократији и побуњеницима. ФБИ ставља њихова имена на листе за праћење и подноси лажне оптужбе против оних који су присуствовали Трамповом скупу 6. јануара.

Демократе које су избациле Бајдена из игре, спремне су да украду новембарске изборе. Демократе у свинг државама (енг. swing states: америчке државе у којима две главне политичке партије имају сличан ниво подршке међу бирачима, што се сматра важним за одређивање укупног резултата председничких избора)  су легализовали и институционализовали механизме крађе које су користили да украду националне изборе 2020. и 2022. године. На пример, Врховни суд демократа у Висконсину поништио је забрану избацивања кутија (поништавање неважећих гласова), чиме је омогућио да неважећи гласачки листићи постану део бројања гласова. Велики број оваквих пракси које омогућавају изборну превару сада је легалан у свинг државама.

Демократе нису могле да украду изборе са Бајденом као кандидатом јер нико не би веровао да је победио. Бајден је макнут са пута. Сада се намештају анкете које показују да Камала има предност над Трампом са 3 бода. Намештене анкете стварају јавну уверљивост победе Камале. Да демократе нису намеравале да покраду изборе, не би легализовали механизме крађе у свинг државама.

Јавност је већ прихватила два пута украдене националне изборе и прихватиће трећи.

Овако безбрижан народ нема шансе да сачува своју слободу и одговорност власти. Узимајући у обзир америчку безбрижност, неко се запита да ли гласачка јавност и Републиканска партија схватају да ће, ако демократе изађу на изборе са „толико много“ за Трампа, резултат бити учвршћивање Uni-Party (једнопартијског система).

Републикански естаблишмент ће закључити да је једини начин на који странка може да се такмичи са демократама да боље заступа интересе владајуће елите. Од тада више неће бити „Трамписта“. „Представничка демократија“ би представљала само владајућу елиту.

Ако Трамп буде изабран упркос намери демократа да украду изборе, шта он може да уради? Може ли да пронађе људе који су спремни да прихвате ризик да му помогну да реконструише Америку? Да ли такве људе може потврдити Сенат? Може ли Трамп преживети још четири године медијских, ФБИ, ЦИА напада и могу ли његови постављени? Може ли Трамп преживети атентат? Трамп се сасвим сигурно не може ослонити на заштиту Тајне службе.

Јасно је да је Америка одлучније подељена него што је то било због царина које су довеле до такозваног „грађанског рата“. Све односе у америчком друштву нарушила је либерална-левица. Феминизам је учинио да жене не подржавају, па чак и да су непријатељски расположене према мушкарцима. Сходно томе, мушкарци не могу да верују женама. Породице, основа друштва, су ослабљене. Нивои тестостерона код мушкараца су толико пали да не можете ни да се потучете у трећеразредном бару.

Републиканци указују на Камалин ратни пакет који су обезбедили богати амерички либерали и траже од својих присталица радничке класе да помогну у финансирању Трампових избора. Неусклађеност ресурса између милијардера демократа и републиканске радничке класе „жалосних“ је изузетна. Али имајте на уму да су за обе странке избори питање ко има највише новца.

Ово је показатељ државе са којом је готово.

Извор: USA as I knew it has passed into the trash bin of history | (paulcraigroberts.org)

Превод са енглеског: Центар за геостратешке студије

29. јул 2024.

author-avatar

About Центар за геостратешке студије

ЦЕНТАР ЗА ГЕОСТРАТЕШКЕ СТУДИЈЕ је невладино и непрофитно удружење, основано у Београду на оснивачкој скупштини одржаној дана 28.02.2014., у складу са одредбама чл.11. и 12. Закона о удружењима (»Службени лист РС«, бр.51/09). на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом. Мисија Центра за геостратешке студије гласи: „Градимо будућност, јер Србија то заслужује: Вредности које заступамо утврђене су кроз нашу историју, културу и традицију. Ми се држимо тога да без прошлости нема ни будућности. Из тог разлога да бисмо градили будућност морамо да знамо нашу прошлост и да негујемо нашу традицију. Праве вредности су увек утемељене, а будућност се без тог темеља не може градити у добром смеру. У времену преломних геополитичких промена, од кључне важности је да направимо мудар избор и донесемо правилне одлуке. По страни треба оставити све наметнуте и искривљене идеје и вештачке нагоне. Чврсто верујемо у то да Србија има довољно квалитета и потенцијала да без обзира на претње и ограничења, сама определи своју будућност. Ми смо посвећени српском становишту и праву да сами одлучујемо о својој будућности, при том имајући у виду чињеницу да је историјски гледано било много изазова, претњи и опасности које смо савладали “. Визија: Центар за геостратешке студије тежи томе да постане једна од водећих светских организација у домену геополитике. Такође, жели да се позиционира као домаћи бренд. Настојаћемо да заинтересујемо јавност у Србији за међународне теме и окупимо све оне који су заинтересовани за заштиту државних и националних интереса, јачање суверенитета, очување териотријалног интегритета, очување традиционалних вредности, јачање институција и владавине права. Деловаћемо у правцу проналажења истомишљеника, како у домаћој тако и у светској јавности. Усресредићемо се на регионалну сарадњу и повезивање сродних НВО организација, како на регионалном тако и на међународном нивоу. Покренућемо пројекте на међународном нивоу за подршку репозиционирања Србије и очувања територијалног интегритета. У сарадњи са медијским кућама реализоваћемо пројекте који су усресређени на ове циљеве. Организоваћемо едукацију заинтересоване јавности кроз конференције, округле столове и семинаре. Настојаћемо да пронађемо модел за развој организације који би омогућио и финасирање активности Центра. Изградимо будућност заједно: Уколико сте заинтересовани да сарађујете са нама, или да помогнете рад Центра за геостратешке студије, молимо вас да нас контактирате путем електронске поште: center@geostrategy.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *