Центар за геостратешке студије из Београда (ЦГС), закључио је споразум о сарадњи са Координационим саветом невладиних организација Русије (КСНОР), на сасатанку који је 12. марта организован у Москви.

Споразум о сарадњи и информативној интеракцији потписали су генерални директор Центра за геостратешке студије Драгана Трифковић и заменик председника Координационог савета за невладине организације Русије Маким Бардин.

 

Фото: Максим Бардин и Драгана Трифковић

Према речима учесника састанка, стране ће се међусобно обавештавати о јавним догађајима посвећеним друштвеним и политичким питањима, а такође ће проучавати материјале о друштвеним организацијама које делују у Руској Федерацији и Републици Србији.

Организације су сагласне да обострано делују на развоју односа Русије и Србије као и да своје активности координишу са представницима власти и редовно информишу медије о заједничким активностима. 

16. Март 2020. 

Упутнице:

http://ksnko.ru/news/v-ks-nko-zakljuchili-pervoe-soglashenie-s-balkanskim-partnjorom/?fbclid=IwAR2u4By5o3FZP5VV2SCcMSh1z3YZ7-Ydy1MDC_w1Ccl7ehEXalanGM0ufDk

 

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наше канцеларије

Србија
Кнез Михаилова 10, Београд
+381654070470
info (@) geostrategy.rs
Россия
Москва, Нижегородская, 29
+79160555681
inforussia (@) geostrategy.rs

Youtube kanal