Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије, присуствовала је 12. марта конференцији "Руски региони, перспективе одрживог развоја у савременим друштвено-економским условима“, коју је организовала сверуска друштвена организација „Удружење жена предузетница Русије“.

Конференција је организована 12-13 марта у Дому друштвених организација у Москви. 

Председник Асоцијације Ирина Потјагова, рекла је на почетку конференције да је циљ дводневног скупа размена искустава које су стекле жене у свом предузетничком раду. 

На конференцији су биле представљене организације и компаније које су достигле успех у различитим областима (медицини, образовању, произвиодњи и др.) из разних региона Русије. 

Руска Федерација развија програме помоћи малим и средњим предузећима и свеоукупног развоја домаће привреде. 

У вези са тим, Драгана Трифковић је поздравила учеснике конференције, пожелела им је много успеха у даљем раду и изразила спремност Центра за геостратешке студије да логистички помогне оним компанијама и организацијама које су заинтересоване да развијају сарадњу са Србијом. 

Она сматра да приоритет српске економије треба да буде развој домаће привреде и извоз српских производа на руско тржиште. 

16. Март 2020. 

Упутнице:

http://ksnko.ru/news/otkrylas-konferencija-associacii-zhenshhin-predprinimatelej-rossii/

 

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наши контакти

Србија
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Кнез Михаилова 10 Београд 11000

Youtube kanal