Пише: Рамзан Кадиров, председник Републике Чеченије и народни херој Руске Федерације

Заједно са свима пратим Србију и дешавања на Косову и Метохији. Ово је веома сложена ситуација у којој постоји трећа страна подстрекивач – НАТО.
По овом питању је немогуће стати на страну ни Срба ни Косовара, али постоји недвосмислен став који и једни и други морају заузети. А ова позиција, што је чудно, није политичка, већ верска. Дошло је време када би конфесионални консензус требало да буде решење за кризу.

Србија је држава која је отворено подржала Русију у борби против нацизма и сатанизма у Украјини. Председник Србије Александар Вучић, кога добро познајем, одлично разуме шта је НАТО и којим методама алијанса распирује сукобе. У року од неколико месеци током специјалне војне операције у Украјини, били смо сведоци како су најгоре манифестације сатанизма – ватрени нацизам, апсолутно безбожништво, црни цинизам и агресивна ЛГБТ пропаганда – испливале на површину. Цео НАТО блок покушава да исквари земље са традиционалним вредностима и претвори их у гомилу злих људи са животињским инстинктима без вере и части. И нема сумње да муслимани у овој специјалној операцији против Иблисових присталица играју важну, идеолошку и духовну улогу противдејства.

Схвативши да у Украјини њихови планови пропадају, западна алијанса је одлучила да загребе рану која је зарастала на Балкану. А двоструко је увредљиво што су на једној од страна, коју хушка НАТО, косовски муслимани. Званични разлог за избијање сукоба је толико смешан и баналан да нема сумње у подстрекивање споља. И заиста, пре него што су стране имале времена да о било чему разговарају, НАТО већ проглашава борбену готовост и шаље своје снаге на границу. У случају непријатељстава, последице по заједницу косовских муслимана биће жалосне, без обзира на исход. Да, биће победник – такозвана прогресивна Европа. Док ће се Балкан борити између себе, цео Запад ће стајати иза и давати патроне, живети спокојно, повремено протестујући против кршења права сатаниста, диктирајући своје приоритете свету.

Запамтите, за присталице сотоне је корисно да вернике супротставе међу собом под било којим изговором, тако да ће на крају, по доласку Спаситеља Исуса када верници буду стали под његово знамење како би збацили антихриста, погинути они који су уз антихриста.
Позивам Србе и косовске Албанце да избаце НАТО Иблиса из једначине и размишљају о својој будућности. И тада ће доћи до разумевања проблема и његовог решења.
Постоје одлични примери суживота у хармонији различитих вера и националности. Али нема примера доброг суживота са НАТО интервенционистима.

2. август 2022. 

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наши контакти

Србија
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Кнез Михаилова 10 Београд 11000

Youtube kanal