Редовни професор међународног јавног права Дејан Мировић, организатор скупа против сецесије КиМ одржаног 15. фебруара 2023. године

У знак протеста поводом скандалозне одлуке Вишег суда у Београду да одреди притвор мојим пријатељима и патриотама Златановићу и Кнежевићу без икаквог правног основа, посебно имајући у виду чињеницу да је Златановић инвалид, нарушеног здрављa и да је започео, за њега потенцијално смртоносан, штрајк глађу, позивајући се на члан 10 Европске конвенције и члан 19 Међународног пакта о грађанским и политичким правима који гарантују слободу изражавања, изјављујем: „Ко потпише њега убише“.

Позивам издајника и узурпатора све три гране власти Александра Вучића и његово политичко правосуђе и полицију да ме због ових речи што пре лише слободе и озваниче суспендовање Устава, људских права, посебно слободе изражавања и мишљења.

Редовни професор међународног јавног права Дејан Мировић, организатор скупа против сецесије КиМ одржаног 15. фебруара 2023. године

19. фебруар 2023. 

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наши контакти

Србија
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Кнез Михаилова 10 Београд 11000

Youtube kanal