Јавност у Србији је поприлично збуњена многим контрадикторностима у вези са решавањем косовског проблема са којима се сусреће у јавном дискурсу и није у могућности да створи јасну представу о томе каква је реална ситуација на Косову и Метохији, шта прети опстанку Срба у јужној српској покрајини и какав резултат је постигнут до сада потписаним и прихваћеним договорима у посредништву ЕУ и САД. 
Из тог разлога Центар за геостратешке студије је одлучио да позове двојицу угледних Срба са Косова и Метохије, како би они изнели своје ставове у вези са наведеним питањима. 
Центар за геостратешке студије позива новинаре и зантересовану јавност на конференцију под називом:
 
"Косово и Метохија, борба за опстанак"
 
Овај догађај ће бити одржати у понедељак 26. фебруар у 14 ч. у Прес центру УНС, Кнез Михаилова 6/III. 
Сви заинтересовани могу да потврде своје учешће слањем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
На конференцији ће говорити: 
Драгана Трифковић, генерални директор Центра за геостратешке студије
Момчило Трајковић, председник Српског националног форума
Марко Јакшић, члан Председништва Народног покрета Срба са Косова и Метохије "Отаџбина"
 
17. фебруар 2024. 
 
 

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наши контакти

Србија
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Кнез Михаилова 10 Београд 11000

Youtube kanal