Вучићева режимска пропаганда очигледно има великих проблема са Драганом Трифковић из покрета „Двери“ јер су против ње и „Двери“ усмерили лажну црну пропаганду коју су буквално и комплетно преузели од Украјинаца који већ пет година масакрирају сопствени народ у Донбасу. Државни терор Украјине над народом Донбаса највећа је срамота Русије која већ пет година готово немо са стране посматра како јој свакодневно масакрирају народ. Било да је онај који је жив спаљен у Дому Синдиката у Одеси и који данас вапи за правдом или онај који је свакодневно на удару украјинске артиљерије у Донбасу.


Вучићеви пропагандисти тако су од украјинских позајмили црну пропаганду која је усмерена против руског живља и оних који их бране њиховим животима. Тај руски живаљ и данас  иначе представља огромну већину народа која данас живи у тој Лењиновој скаламерији званој Украјина.

Црна пропаганда украјинаца коју ВУчићеви режимски медији користе у нападу на српску опозицију

Вучић од украјинских крвника преузима читаву пропаганду коју онда преусмерава против оних који и из Србије стоје у одбрани тог невиног народа кога крвници жељни крви разапињу и черече већ више од пола деценије. Тако су Вучићеви пропагандисти Драгани Трифковић и „Дверима“ подметнули слику некаквог руског нацисте што је најобичнија лаж и фалсификат украјинске црне пропаганде.

Једина кривица Драгане Трифковић у читавој ствари је фотографија на којој се сликала и направила интервју са тим борцем кога лажно оптужују да је нациста приликом њене званичне посете и контроле избора јер је била део међународног тима који је радио мониторинг избора који су у новембру 2014. године одржани у Донбасу. Драгана Трифковић је тада са тим момком, који брани народ у Донбасу, а који има на себи и тетоважу „Косово је Србија“, направила и интервју о одбрани руског народа Новорусије од украјинских убица и крвника.

Драгана Трифковић крајем 2014. године са војницима из јединице Unite Continentale и Русич

Вучићеви режимски медији су тако користићи украјинску црну пропаганду кренули у борбу против српског покрета „Двери“ оптужујући их за сарадњу са нацистима док они сами остварују  добру срадњу са украјинском пропагандом у којој главну реч воде нацисти „Десног сектора“.

Поново треба нагласити да Вучић и његова медијска мрежа по свему судећи имају одличне и веома добре односе и везе са украјинским нацистима јер од њих преузимају црну пропаганду и лажи усмерене против Руса, Срба и Православља. Тако је Вучић за време његовог мандата успео да коначно оствари сарадњу и са правим правцатим нацистичким покретом чију црну пропаганду користи у борби против српске опозиције. Па се после питају ко то у Србији призива „украјински сценарио“.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

5. мај 2020.


  1. Драгана Трифковић, Мануел Оксенрајтер: Записи из ратног Донбаса
  2. SARADNICA BOŠKA OBRADOVIĆA NA SLICI S NACISTOM?! O čemu se ovde radi i šta Dveri kažu na to?

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наше канцеларије

Србија
Кнез Михаилова 10, Београд
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Россия
Москва, Нижегородская, 29
+79160555681
center (@) geostrategy.rs

Youtube kanal