Преносимо са ИН4С

Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова поновила је да се Русија залаже за постизање обострано прихватљивог решења Београда и Приштине о питању Косова на основу Резолуције СБ УН 12 44.

Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије, била је гост издавачке куће "Пешић и синови" где је разговарала са директором издавачке куће Весном Пешић о посети Чеченији. 

Интервју који можете погледати у целости говори о утисцима које је делегација Федералног часописа "Личност државе" стекла током тродневне посете Републици Чеченији. 

У најновијем издању емисије "Без цензуре" гости су били новинар Зоран Остојић, председница Европског покрета Срба са КиМ Рада Трајковић и директор Центра за геостратешке студије Драгана Трифковић. Тема емисије - Косово и нон-пејпер понуда.

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наше канцеларије

Србија
Кнез Михаилова 10, Београд
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Россия
Москва, Нижегородская, 29
+79160555681
center (@) geostrategy.rs

Youtube kanal