Пише: Ања Филимонова за РЕГНУМ

Предаја Косова од стране председника Србије Александра Вучића заувек ће осрамотити Русију, док ће сам Вучић и његов англосаксонски тим саветника од Русије направити саучесника у државној велеиздаји.

Пише: Небојша Вукановић

Губитак главног ослонца у балканском тријумвирату, пораз ДПС-а и Мила Ђукановића на парламентарним изборима у Црној Гори, жестоко је уздрмао и уплашио његове побратиме и савезнике, Милорада Додика и Александра Вучића. Народ је показао да је јачи од тирјана, да је борба за слободу и правду јача од Мафије, организованог криминала, свих стега, окова, уцјена и притисака, и да је питање дана када ће њих двојица доживјети судбину побратима и учитеља Мила.

[Matt Rourke/AP photo]

Пише: Хамид Дабаши

Поново је сезона председничких избора у САД-у и поново су прогресивни критички мислиоци којима је стало до будућности човечанства у дилеми – да би се решили поквареног Доналда Трампа и његових корумпираних породице и пријатеља, треба ли или не гласати за још једног корпоративног либерала, Џоа Бајдена. То је већ виђено, повратак старог филма Бескрајни дан: тако је било са Трампом и Хилари Клинтон прошли пут, и тако је поново са истим Трампом и још горим Бајденом сада.

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наше канцеларије

Србија
Кнез Михаилова 10, Београд
+381654070470
info (@) geostrategy.rs
Россия
Москва, Нижегородская, 29
+79160555681
inforussia (@) geostrategy.rs

Youtube kanal