Стање и изгледе руско-турских односа за Федерални информативно-политички часопис "Личност државе" прокоментарисала је Севил Нуријева, експерт за Турску

Са Севил Нуријевом смо разговарали 25. новембра у Санкт Петербургу на маргинама IV Међународног форума земаља BRICS+

Форум „Пријатељи Крима – пријатељи Русије“ одржан је у уторак, 15. новембра у медија центру Министарства за спољне послове Руске Федерације у Москви. Руским политичарима, државним званичницима, јавним личностима придружили су се гости из иностранства – активисти Међународног удружења пријатеља Крима. У Москву је дошло педесетак људи који су представљали четрдесетак земаља, укључујући и државе Европе, Африке, Латинске Америке и Блиског истока.

Делегати су разговарали о актуелним питањима међународне агенде, која је компликована ескалацијом тензија услед развоја сукоба између Запада и Русије. Важна тема била је и развој јавне дипломатије у садашњој ситуацији.

Ми, учесници Међународног форума „Пријатељи Крима – пријатељи Русије: за једнакост и дијалог – основни принципи мултиполарног света“ и чланови Међународног удружења пријатеља Крима, које обједињује представнике више од 40 земаља из Европе, Азије, Африке, Латинске Америке

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наши контакти

Србија
+381654070470
center (@) geostrategy.rs

Youtube kanal