Модест Колеров, некадашњи државни саветник Руске Федерације Првог ранга, историчар, политичар, издавач и власник више медијских и информационо-аналитичких портала у Русији, упозорио је руску и српску јавност, преко новинске агенције ИА РЕКС, на оно што се дешава ових дана и на оно што ће се десити потписивањем француско-немачког споразума.

За Русију, за Србију, против антисрпске Вучићеве капитулације

Видео сам и чуо, сећам се како су у једној обичној малој српској цркви српска деца понављала молитву: „За Русију, за Србију и друге православне земље“.
Добро разумем да је херојски отпор Југославије 1941. скренуо на десетине нацистичких дивизија и помогао у спасавању СССР-а. Да је отпор Србије НАТО агресији 1999. године помогао Русији да се опорави и прихвати Путина као последњу наду.

Сећам се како су московски „непоткупљиви“ Вучићеви лобисти, балкански сплеткароши, у налету лудила, мени лично нудили новац да заћутим с критиком Вучића и почнем да га рекламирам. И одбио сам.

Шта ће сад рећи ове корумпиране будале када Вучић уведе санкције Русији и одустане од српског Косова? Тако је: он ће увести санкције Русији а корумпрани ће се оградити.
Даље, Вучићева Србија ће се већ увући, пуном снагом, у директну издају својих предака, почеће да служи неонацистичкој Украјини, а Вучићеви лобисти у Русији ће свој лажни пацифизам отворено претворити у издајничко извињење бандеровској Украјини.

Вучићеви лобисти на паркету у Русији мораће са њим директно да поделе ову издају. И бојим се да ће и сами починити издају.

Они су као шакали: док је Русија ометена борбом за ослобођење Украјине, они желе да се ослободе своје савести и лојалности Русији.

Али доћи ће час – и све ћемо памтити.

27. фебруар 2023. 

Извор: politicki.rs

 

Ко смо ми

“Центар за геостратешке студије” је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време, ради остваривања циљева у области научног истраживање геостратешких односа и израде стратешких докумената, анализа и истраживања. 

Удружење развија и подржава пројекте и активности које су усмерене ка државним и националним интересима Србије, има својство правног лица и уписано је у регистар у складу са Законом.

Будимо у контакту

Наши контакти

Србија
+381654070470
center (@) geostrategy.rs
Кнез Михаилова 10 Београд 11000

Youtube kanal